VIP-INFO

VÄLKOMNA TILL PORVOON VIINIJUHLAT SOM VIP-KUND!

När du anländer till evenemangsområdet 

VIP-kunder har en egen ingång till Porvoon Viinijuhlat. Vid VIP-ingången står det tydligt skyltat VIP vid huvudporten och där erbjuds en avgiftsfria garderobstjänster och biljetterna kontrolleras. Alla VIP-biljetter byts till ett arm-pass-kombinationsset och om du har köpt en tvådagarsbiljett får du armband och pass på fredagen som även fungerar på lördagen.

 

OBS! Förlorade pass och armband ersätts inte med nya.

VIP matservering under festivalen

Det säljs två olika sorters VIP-biljetter till Porvoon Viinijuhlat: 

 

VIP biljetten innehåller inträde till VIP området samt VIP områdets högklassiga tjänster såsom eget utskänkningsområde och vatten toaletter. 

 

VIP DELUXE biljetten innehåller inträde till VIP området och områdets högklassiga tjänster. Deluxe biljetten innehåller också kändiskocken Hans Välimäkis planerade och utförda matservering på VIP området.

VIP DELUXE menyn innehåller någonting för alla. 

 

Välkomna att njuta av Porvoon Viinijuhlats VIP meny!

PORVOON VIINIJUHLAT
VIP-MENY 14.-15.7.2023

Måltidstider: Fredag ​​15.00-19.00 och lördag 14.00-19.00.

STARTERS, SALADS APPETIZERS

Cold Cucumber Soup with Yogurt and Dill

Kall gurk-soppa, yoghurt, vitlök och dill

L, G 

Green Salad and mustard vinaigrette

Grönsallad och senapsvinägrett

M,L, G

Lentils salad with Dijon vinaigrette

Linssallad, marinerade tomater, spenat, rödlök och fetaost

L,G

Roastbeef & Remoulade

Marinerad rostbiff, ruccola, parmesan och remouladsås

L,G

Cucumbre a`la Menthe

Gurksallad kryddad med chili, mynta, koriander och vitlök i yoghurtsås

L,G

Pasta salad “Francoise” a`la Bardot

Farfarelle pasta, rostad paprika, tomat, gurka, basilika, chili, vitlök och senapsvinägrett

M,L

Potato salad ”Parisienne”

Stekt potatis, vårlök, vitlök, persilja, stekta kantareller och spenat

M,L,G

Salad Nicoise

Tonfisk, lök, tomat, oliver, stekt färskpotatis och grön sallad och citronvinägrett

M,L,G

Salad Lyonnaise

Ägg-baconsallad, franska gröna bönor, vitlök och krämig senapsdressing

L,G

Pate en Croute

Bardot lantlig paté och pickles

M,L

 

 

MAINS 14.7.2023

 Bouillabaisse

Marseille fiskgryta och rouille

M,L,G

Poulet a`la Chasseur 

Kyckling i svampgräddsås

L

Quiche Lorraine (vege)

Purjolökspaj och gruyereost, persilja, svartpeppar och vitlök

L

 

 

MAINS 15.7.2023

Smoked Salmon

Lättskuren och rökt lax och ravigotesås

L,G,M

 

Beef Burgundy from short Ribs

”Klassisk” burgundisk gryta på grillade renkotletter och stekt färskpotatis

L,M,G

Vegan Burgundy (vege)

”Klassisk” burgundisk gryta i vegansk stil med stekt färskpotatis

L,M,G

 

BREADS

Pissaladiere

Oliv- och lökbröd, oregano, rosmarin, havssalt och soltorkad tomat

M,L

Fresh cheese & herbs

Färsk ost-örtpasta

L,G

Red Bell Pepper-tapenade

Tapenad med röd paprika

L,M,G

 

DESSERTS

Caramel chocolate mousse

Chokladmousse och saftade hallon

L,G

Crème Caramel

Crème karamel och saftade bär

L,G

Red Fruits au Gele (vege)

Röda sommarbär i champagnegelé och vaniljsabayon