VIP asiakkaille on oma sisäänkäynti Porvoon Viinijuhlille. VIP asiakkaiden omassa sisäänkäynnissä lukee tapahtuman pääportilla selkeästi VIP. Sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee veloitukseton narikkapalvelu sekä tarkistetaan liput.
Kaikkien VIP asiakkaiden liput vaihdetaan rannekke-kaulanauha yhdistelmään sisäänkäynnin yhteydessä. Mikäli olet ostanut kahden päivän lipun, saat perjantaina rannekkeen sekä kaulanauhan, jotka tulee olla sinulla mukanasi myös lauantaina.
HUOM! Hukattuja passeja sekä rannekkeita ei korvata uusiin.
Porvoon Viinijuhlille on myynnissä kahdenlaisia VIP lippuja:
VIP lippu sisältää sisäänpääsyn VIP alueelle sekä VIP alueen laadukkaat palvelut kuten oman anniskelualueen sekä VIP-alueen WC-tilojen käytön.
VIP DELUXE lippu sisältää sisäänpääsyn VIP-alueelle sekä VIP-alueen laadukkaat palvelut. VIP DELUXE sisältää myös huippukokki Hans Välimäen suunnitteleman VIP-ruokailun VIP-alueella. VIP DELUXE menusta löytyy jokaiseen makuun herkkuja. VIP-menu löytyy alta.
Tervetuloa herkuttelmaan Hans Välimäen suunnittelemaa mahtavaa Porvoon Viinijuhlien menuta!
Cold Cucumber Soup with Yogurt and Dill
Kylmää kurkkukeittoa, jugurttia, valkosipulia ja tilliä
L, G
Green Salad and mustard vinaigrette
Vihreitä salaatteja ja sinappivinaigretteä
M,L, G
Lentils salad with Dijon vinaigrette
Linssisalaattia, marinoituja tomaatteja, pinaattia, punasipulia ja fetaa
L,G
Roastbeef & Remoulade
Marinoitua paahtopaistia, rucolaa, parmesaania ja remouladekastiketta
L,G
Cucumbre a`la Menthe
Chilillä, mintulla, korianterilla ja valkosipulilla maustettua kurkkusalaattia jugurttikastikkeessa
L,G
Pasta salad “Francoise” a`la Bardot
Farfarelle pastaa, paahdettua paprikaa, tomaattia, kurkkua, basilikaa, chiliä, valkosipulia ja sinappivinaigretteä
M,L
Potato salad ”Parisienne”
Paistettua perunaa, kevätsipulia, valkosipulia, persiljaa, paistettuja kanttarelleja ja pinaattia
M,L,G
Salad Nicoise
Tonnikalaa, sipulia, tomaattia, oliiveja, paistettua uutta perunaa ja vihreää salaattia sekä sitruunavinaigretteä
M,L,G
Salad Lyonnaise
Muna-pekonissalaattia, ranskalaisia vihreitä papuja, valkosipulia ja kermaista sinappikastiketta
L,G
Pate en Croute
Bardotin maalaispateeta ja pikkeleitä
M,L
Bouillabaisse
Marseillelaista kalapataa ja rouillea
M,L,G
Poulet a`la Chasseur
Kananpoikaa sienikermassa
L
Quiche Lorraine (vege)
Purjopiirasta ja gruyere-juustoa, persiljaa, mustapippuria ja valkosipulia
L
Smoked Salmon
Kevyesti graavattua ja savustettua lohta ja ravigote-kastiketta
L,G,M
Beef Burgundy from short Ribs
“Klassista” burgundinpataa grillatuista härän kyljyksistä ja paistettuja uusia perunoita
L,M,G
Vegan Burgundy (vege)
”Klassista” burgundinpataa vegaanisena ja paistettuja uusia perunoita
L,M,G
Pissaladiere
Oliivi-sipulileipä, oreganoa, rosmariinia, merisuolaa ja aurinkokuivattua tomaattia
M,L
Fresh cheese & herbs
Tuorejuusto-yrttitahnaa
L,G
Red Bell Pepper-tapenade
Punaista paprikatapenadea
L,M,G
Caramel chocolate mousse
Suklaamoussea ja mehustettuja vadelmia
L,G
Crème Caramel
Crème caramel ja mehustettuja marjoja
L,G
Red Fruits au Gele (vege)
Punaisia kesämarjoja samppanjahyytelössä ja vanilja sabayonia
M,L,G