VIP-INFO

Tervetuloa Porvoon Viinijuhlille
VIP-asiakkaaksi!

Saapuminen tapahtuma-alueelle

VIP asiakkaille on oma sisäänkäynti Porvoon Viinijuhlille. VIP asiakkaiden omassa sisäänkäynnissä lukee tapahtuman pääportilla selkeästi VIP. Sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee veloitukseton narikkapalvelu sekä tarkistetaan liput.

Kaikkien VIP asiakkaiden liput vaihdetaan rannekke-kaulanauha yhdistelmään sisäänkäynnin yhteydessä. Mikäli olet ostanut kahden päivän lipun, saat perjantaina rannekkeen sekä kaulanauhan, jotka tulee olla sinulla mukanasi myös lauantaina. 

HUOM! Hukattuja passeja sekä rannekkeita ei korvata uusiin.

VIP-ruokailu tapahtumassa

Porvoon Viinijuhlille on myynnissä kahdenlaisia VIP lippuja: 

VIP lippu sisältää sisäänpääsyn VIP alueelle sekä VIP alueen laadukkaat palvelut kuten oman anniskelualueen sekä VIP-alueen WC-tilojen käytön. 

VIP DELUXE lippu sisältää sisäänpääsyn VIP-alueelle sekä VIP-alueen laadukkaat palvelut. VIP DELUXE sisältää myös huippukokki Hans Välimäen suunnitteleman VIP-ruokailun VIP-alueella. VIP DELUXE menusta löytyy jokaiseen makuun herkkuja. VIP-menu löytyy alta. 

Tervetuloa herkuttelmaan Hans Välimäen suunnittelemaa mahtavaa Porvoon Viinijuhlien menuta!

PORVOOn VIINIJUHLIEN VIP-MENU 14.-15.7.2023

ALKURUOKA

Cold Cucumber Soup with Yogurt and Dill

Kylmää kurkkukeittoa, jugurttia, valkosipulia ja tilliä

L, G

Green Salad and mustard vinaigrette

Vihreitä salaatteja ja sinappivinaigretteä

M,L, G

Lentils salad with Dijon vinaigrette

Linssisalaattia, marinoituja tomaatteja, pinaattia, punasipulia ja fetaa

L,G

Roastbeef & Remoulade

Marinoitua paahtopaistia, rucolaa, parmesaania ja remouladekastiketta

L,G

Cucumbre a`la Menthe

Chilillä, mintulla, korianterilla ja valkosipulilla maustettua kurkkusalaattia jugurttikastikkeessa

L,G

Pasta salad “Francoise” a`la Bardot

Farfarelle pastaa, paahdettua paprikaa, tomaattia, kurkkua, basilikaa, chiliä, valkosipulia ja sinappivinaigretteä

M,L

Potato salad ”Parisienne”

Paistettua perunaa, kevätsipulia, valkosipulia, persiljaa, paistettuja kanttarelleja ja pinaattia

M,L,G

Salad Nicoise

Tonnikalaa, sipulia, tomaattia, oliiveja, paistettua uutta perunaa ja vihreää salaattia sekä sitruunavinaigretteä

M,L,G

Salad Lyonnaise

Muna-pekonissalaattia, ranskalaisia vihreitä papuja, valkosipulia ja kermaista sinappikastiketta

L,G

Pate en Croute

Bardotin maalaispateeta ja pikkeleitä

M,L

 

PÄÄRUOKA 14.7.2023

Bouillabaisse

Marseillelaista kalapataa ja rouillea

M,L,G

Poulet a`la Chasseur

Kananpoikaa sienikermassa

L

Quiche Lorraine (vege)

Purjopiirasta ja gruyere-juustoa, persiljaa, mustapippuria ja valkosipulia

L

 

PÄÄRUOKA 15.7.2023

Smoked Salmon

Kevyesti graavattua ja savustettua lohta ja ravigote-kastiketta

L,G,M

Beef Burgundy from short Ribs

“Klassista” burgundinpataa grillatuista härän kyljyksistä ja paistettuja uusia perunoita

L,M,G

Vegan Burgundy (vege)

”Klassista” burgundinpataa vegaanisena ja paistettuja uusia perunoita

L,M,G

 

LEIVÄT

Pissaladiere

Oliivi-sipulileipä, oreganoa, rosmariinia, merisuolaa ja aurinkokuivattua tomaattia

M,L

Fresh cheese & herbs

Tuorejuusto-yrttitahnaa

L,G

Red Bell Pepper-tapenade

Punaista paprikatapenadea

L,M,G

 

JÄLKIRUOKA

 Caramel chocolate mousse

Suklaamoussea ja mehustettuja vadelmia

L,G 

Crème Caramel

Crème caramel ja mehustettuja marjoja

L,G

Red Fruits au Gele (vege)

Punaisia kesämarjoja samppanjahyytelössä ja vanilja sabayonia

M,L,G