Porvoon Viinijuhlat publicerar de första artisterna!

Porvoon Viinijuhlat bjuder för redan andra gången in till en fest med musik, mat och dryck i Borgås Evenemangspark 12-13.7.2024. Den tvåspråkiga festivalen presenterar nu de fyra första artisterna. En av huvudartisterna nästa sommar är den svenska eurodance-artisten E-Type. Även i år kommer vi att se många inhemska toppartister, varav det första att avslöjas är SANNI, Eppu Normaali med Iiro Rantala och Teflon Brothers. Programmet för tvådagars evenemanget kommer att kompletteras före sommaren.

E-Type kommer att vara en del av det mångsidiga artistutbudet på Porvoon Viinijuhlat

Porvoon Viinijuhlat kommer en av huvudartisterna att vara den svenska eurodance-artisten E-Type, som är känd för sina energiska liveframträdanden och catchiga låtar. E-Type nådde internationell framgång på 90-talet med låten ”Set the World on Fire”. Artisten har sålt över 17 miljoner inspelningar runt om i världen. Hans musikkarriär innehåller totalt 30 singlar, sex studioalbum och två samlingsalbum. E-types energiska låtar kommer vi att få höra på Porvoon Viinijuhlat sommaren 2024.


De första inhemska artisterna som publiceras är SANNI som firar sitt 10-årsjubileum, Eppu Normaali med Iiro Rantala som hör till Finlands rock-historiens mest märkvärdiga band, samt Teflon Brothers som är kända för sina många hitlåtar. Resten av programmet kommer att kompletteras senare.

 

“Porvoon Viinijuhlat togs emot oerhört bra under det första året. Det har varit en glädje och ära att få arrangera evenemanget, och inför nästa sommar ska vi utveckla evenemanget ännu mer. Vårt mål för nästa sommar är att locka 12 000 besökare till festivalen under två dagar, och vi litar på att vi når detta mål. Båda VIP early bird -biljetterna blev slutsålda förra våren, så vi rekommenderar att vara ute i god tid. Vi ses nästa sommar!"

Festivalen som arrangeras för andra gången återvänder större än någonsin till Borgå sommaren 2024

Porvoon Viinijuhlat ordnades för första gången i juli 2023 i Borgå i Evenemangsparken Kokon. Den nya tvåspråkiga festivalen samlade tusentals festivalfirare till området under helgen och första dagen blev slutsåld från porten. Porvoon Viinijuhlat får en fortsättning nästa sommar och festivalen återvänder till evenemangsparken ännu större 12-13.7.2024.

Hela programmet samt festivalens mat- och dryckesutbud kommer att publiceras senare. Porvoon Viinijuhlat utvecklas för att bli ännu bättre med stöd av kundrespons, och det förväntas att även nästa årets festival kommer att bli en succé. Återkomsten av Porvoon Viinijuhlat kommer att bli större än någonsin.

 

Två dagars biljetter är nu till salu

Två dagars biljetter till Porvoon Viinijuhlat är nu till salu på Lippu.fi. Hela evenemanget har en åldersgräns på 18 år och hela festivalområdet fungerar som ett serveringsområde.

 

Early Bird -biljetter (priserna gäller till 30.11.2023 klockan 23:59):

Två dagar: 99,90€

Två dagar VIP: 149,90€

Två dagar Deluxe VIP: 199,90€

 

Biljetterna (priserna gäller från 1.12.2023 klockan 00:00 framåt)

Två dagar: 104,90€

Två dagar VIP: 179,90€

Två dagar Deluxe VIP: 229,90€Läs dessa också

Fredag slutsåld!

HURRA – FREDAG SLUTSÅLT!   Alla biljetttyper till fredagen är nu slutsålda. Om den första Porvoon Viinijuhlat någonsin och 11 toppartister är av intresse för