Porvoon Viinijuhlien ensimmäiset artistit julki!

Porvoon Viinijuhlat tuo jo toista kertaa musiikin, ruoan ja juoman juhlan Porvoon Tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Kaksikielinen festivaali julkaisee nyt neljä ensimmäistä artistia. Yhtenä ensi kesän pääesiintyjistä nähdään ruotsalainen eurodance-artisti E-Type. Mukana tänäkin vuonna nähdään myös liuta kotimaan kärkinimiä, joista ensimmäisenä julkaistaan SANNI, Eppu Normaali sis. Iiro Rantala ja Teflon Brothers. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelma täydentyy ennen kesää.

E-Type nähdään Porvoon Viinijuhlien monipuolisessa artistikattauksessa

Porvoon Viinijuhlien yhtenä pääesiintyjänä nähdään ruotsalainen eurodance-artisti E-Type, joka tunnetaan energisistä live-esiintymisistään ja tarttuvista kappaleistaan. E-Type nousi kansainväliseen suosioon 90-luvulla kappaleellaan “Set the World on Fire”. Artistin äänitteitä on myyty maailmanlaajuisesti yli 17 miljoonaa. Hänen musiikkiuransa pitää sisällään yhteensä 30 singleä, kuusi studioalbumia sekä kaksi kokoelmaa. E-typen tanssittavia kappaleita tullaan kuulemaan Porvoon Viinijuhlilla kesällä 2024. 


Kotimaisista nimistä ensimmäisinä julkaisuina ovat 10-vuotisjuhlavuottaan viettävä SANNI, maan rock-historian merkittävimpiin yhtyeisiin kuuluva Eppu Normaali sis. Iiro Rantala ja lukuisista jättihiteistään tunnettu yhtye Teflon Brothers. Ohjelma täydentyy myöhemmin.

 

“Porvoon Viinijuhlat otettiin ensimmäisenä vuotena uskomattoman hyvin vastaan. Meillä on ollut ilo ja kunnia tehdä tapahtumaa, ja tulevalle kesälle kehitämme tapahtumaa entisestään. Ensi kesälle tavoittelemme kahden päivän aikana 12 000 kävijää ja luotamme että pääsemme tavoitteeseen. Viime keväänä molemmat VIP early bird liput myytiin loppuun, suosittelemme olemaan ajoissa liikenteessä. Nähdään ensi kesänä!”

Toista kertaa järjestettävä festivaali palaa kesällä 2024 Porvooseen suurempana kuin koskaan 

Porvoon Viinijuhlat järjestettiin ensimmäistä kertaa heinäkuussa 2023 Porvoon Kokonniemen tapahtumapuistossa. Kaksikielinen uutuusfestivaali keräsi alueelle viikonlopun aikana 9 000 kävijää, perjantain ollessa loppuunmyyty. Porvoon Viinijuhlille on luvassa jatkoa ensi kesänä ja tapahtuma palaakin tapahtumapuistoon entistä suurempana 12.-13.7.2024. 

Koko ohjelmisto sekä festivaalin ruoka- ja juomatarjonta julkaistaan myöhemmin. Porvoon Viinijuhlia kehitetään asiakaspalautteiden pohjalta entistä paremmaksi ja myös vuoden 2024 festivaalista odotetaan kävijämenestystä. 


Kahden päivän liput nyt myynnissä

Porvoon Viinijuhlien kahden päivän liput ovat nyt myynnissä Lippu.fi-palvelussa. Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18 ja koko festivaalialue on yhtenäistä anniskelualuetta.

 

Early Bird -liput (hinnat voimassa 30.11.2023 kello 23:59 asti):

Kaksi päivää: 99,90€

Kaksi päivää VIP: 149,90€

Kaksi päivää Deluxe VIP: 199,90€

 

Liput (hinnat voimassa 1.12.2023 klo 00:00 alkaen)

Kaksi päivää: 104,90€

Kaksi päivää VIP: 179,90€

Kaksi päivää Deluxe VIP: 229,90€

 

Lue myös nämä

Porvoon Viinijuhlien ohjelmisto täydentyy!

Porvoon Viinijuhlat tuo jälleen musiikin, juoman ja ruoan juhlan Kokonniemen Tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Uusina lisäyksinä festivaalin ohjelmistoon ovat musiikin eri alojen monitaituri Elastinen ja rock-yhtyeiden kirkas

JVG Porvoon Viinijuhliin ensi kesänä

Porvoon Viinijuhlat tuo jo toistamiseen musiikin, ruoan ja juoman juhlan Porvoon tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Kaksipäiväisen festivaalin artistikattaukseen on kiinnitetty loppuunmyydyllä olympiastadionilla viime kesänä esiintynyt ja lukuisista