VIP-INFO

VÄLKOMNA TILL PORVOON VIINIJUHLAT SOM VIP-KUND!

När du anländer till evenemangsområdet 

VIP-kunder har en egen ingång till Porvoon Viinijuhlat. Vid VIP-ingången står det tydligt skyltat VIP vid huvudporten och där erbjuds en avgiftsfri garderobstjänst. Alla VIP-biljetter byts till ett armband-pass-kombination. Om du har köpt tvådagsbiljett får du armband och pass på fredagen och bör ha samma armband och pass på lördagen.

 

OBS! Förlorade pass och armband ersätts inte med nya.

VIP matservering under festivalen

Det säljs två olika sorters VIP-biljetter till Porvoon Viinijuhlat: 

VIP biljetten innehåller inträde till VIP området samt VIP områdets högklassiga tjänster såsom eget utskänkningsområde och VIP-toaletter. 

VIP DELUXE biljetten innehåller inträde till VIP området och områdets högklassiga tjänster. Deluxe biljetten innehåller också en underbar matservering på VIP området.

VIP DELUXE menyn har publicerats! 

Maten serveras från 17:00-20:00 både på fredag och lördag. 

FREDAG 12.7.2024

FÖRRÄTT

– Grönsallad med citronvinegrette (VEG, G)

– Vittvinsmarinerad tomat-löksallad med basilika (VEG, G)

– Grekisk pastasallad (L)

– Tahini- potatissallad med mörka vindruvor (VEG, G)

– Sweet chili- marinerad broiler (M, G)

HUVUDRÄTT

– Flat Bread- bröd med vitlökssmak

– Övermoget nötkött & mörk rödvinssås (M, G)

– Tofu-grönsakscurry med kikärter (VEG, G)

– Rostade rosmarin potatis (VEG, G)

– Ratatouille- grönsaker (VEG, G)

EFTERRÄTT

– Toscapaj (L, G)

– Vanilj-petit-chouer

– Vattenmelon i klyftor (VEG, G)

– Kaffe / te

 

LÖRDAG 13.7.2024

 

FÖRRÄTT

– Grönsallad och grönsaksvinegrette (VEG, G)

– Vittvinsmarinerad tomat-löksallad med basilika (VEG, G)

– Grekisk pastasallad (L)

– Tahini- potatissallad med mörka vindruvor (VEG, G)

– Sweet chili- marinerad broiler (M, G)

– Flat Bread- bröd med vitlökssmak

HUVUDRÄTT

– Broilers fläskkarre & mörk rödvinssås (M, G)

– Gryniga rödbetsbullar & chimichurri-majonnäs (VEG, G)

– Rostade rosmarin potatisar (VEG, G)

– Ratatouille-grönsaker (VEG, G)

EFTERRÄTT

– Toscapaj (L, G)

– Vanilj-petit-chouer

– Vattenmelon i klyftor (VEG, G)

– Kaffe / te

PORVOON VIINIJUHLAT VIP-MENY

Matservering: Fredag 15.00-19.00 och lördag 14.00-19.00.

MENYN KOMMER DU ATT HITTA HÄR NÄRMARE EVENEMANGET