Porvoon Viinijuhlien päiväkohtainen ohjelma on julkaistu ja päivälippujen myynti on avattu!

Festivaalin artistikattaukseen on lisätty uusia nimekkäitä esiintyjiä ja lisää on vielä tulossa! Uusimpina artistikiinnityksinä on juuri julkaistu Anssi Kela sekä Mikko Leppilampi Band.

Kaksi päivää täynnä tunnelmaa ja tähtiartisteja!

Porvoon Viinijuhlat järjestetään tulevana kesänä ensimmäistä kertaa Porvoon uudessa tapahtumapuistossa 14.-15.7.2023. Festivaalin artistikattaukseen on lisätty uusia nimekkäitä esiintyjiä ja lisää on vielä tulossa!

Kaksikielisen premium-tason festivaalin lavalla nähdään mm. maailmankuulu ruotsalais-italialainen Veronica Maggio, Basic Element sekä suomalaisia tähtiä, kuten Behm, Alma, Olavi Uusivirta, Käärijä, Tommi Läntinen sekä Pete Parkkonen. Uusimpina artistikiinnityksinä on juuri julkaistu Anssi Kela sekä Mikko Leppilampi Band. Leppilampi juontaa myös tapahtuman.

Ohjelmistossa 2023

Perjantaina 14.7. 
Veronica Maggio (SE)
Käärijä
Basic Element
Pete Parkkonen
Tommi Läntinen

Lauantaina 15.7.
Alma
BEHM
Anssi Kela
Olavi Uusivirta
Mikko Leppilampi Band
+ sekä monia muita

Päivälippujen myynti avautuu tarjoushinnoin

Porvoon Viinijuhlien lipunmyynti alkoi vauhdikkaasti maaliskuussa, jolloin myyntiin tulivat kahden päivän liput. Päiväkohtaisen ohjelmiston myötä myyntiin avautuvat myös päiväkohtaiset lipputyypit -10€ tarjoushinnoin. Tarjoushinnat päivälipuista ovat voimassa sunnuntaihin 30.4.2023.

VIP-lippujen kumppanina toimii Pasqua, joka on yksi Italian viinimaailman suurimpia ja kunnioitetuimpia perheyrityksiä. Pasquaa johtaa tällä hetkellä suvun kolmas sukupolvi. Heidän viinitarhansa sijaitsevat pääosin Veneton alueella Pohjois-Italiassa. Venetosta tulevat mm. suomalaisten rakastamat Valpolicellat, Soavet, Ripassot ja Amaronet. Pasqualla kehitetään jatkuvasti tuotantomenetelmiä ja innovoidaan uutta. Viininvalmistuksessa kunnioitetaan ympäristöä ja tuotannon kaikki prosessit ovatkin sertifioituja.

Hans Välimäki tarjoilee ranskalaisen keittiön herkkuja

Porvoon Viinijuhlat on myös enemmän kuin vain musiikkitapahtuma! Michelin-kokki Hans Välimäki loihtii Deluxe VIP -lipun ostaneille menun, joka on täynnä ranskalaisia makuja. Heille, jotka janoavat kesätapahtumista elämyksiä, on tarjolla laadukkaiden viinien lisäksi esimerkiksi Marseillelaista kalapataa ja rouillea tai Klassista burgundinpataa grillatuista härän kyljyksistä. 

Lue myös nämä

Porvoon Viinijuhlien ensimmäiset artistit julki!

Porvoon Viinijuhlat tuo jo toista kertaa musiikin, ruoan ja juoman juhlan Porvoon Tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Kaksikielinen festivaali julkaisee nyt neljä ensimmäistä artistia. Yhtenä ensi kesän pääesiintyjistä

Perjantain liput loppuunmyyty!

Porvoon Viinijuhlien perjantain liput myytiin loppuun porttien avauduttua, viinijuhlat ovatkin saaneet festivaaliystävät liikkeelle! Porvoon Viinijuhlat järjestetään ensimmäistä kertaa ja samalla avataan käyttöön Porvoon uusi Tapahtumapuisto.