Viikon päästä juhlitaan Porvoon Viinijuhlia!

Porvoon Viinijuhlia juhlitaan ensi viikolla 12.-13.7.2024 Porvoon Tapahtumapuistossa! VIP-lipuista perjantain sekä kahdenpäivän liput ovat jo loppuunmyyty!

RANNEKKEIDEN VAIHTO

Liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla on kulku festarialueelle ja takaisin. Lippuja voi vaihtaa tapahtuman porteilla tai ennakkovaihdossa.

Ennakkovaihto: Kauppakeskus Lundissa, 1. kerroksessa pääovien läheisyydessä torstaina 11.7. klo 14-20. Vain perjantain ja kahden päivän liput voi vaihtaa ennakkovaihdossa.

TAPAHTUMAN AIKATAULU

Huippuluokan ohjelmistossa liuta kotimaan kärkiä ja ruotsalainen eurodance-legenda E-Type. Tapahtuman juontaa Hovimuusikko Ilkka ja musiikkia soittaa DJ Oliver Paris. Katso aikataulu alta: 

WINE & FOOD VILLAGE

Laaja ja tasokas Wine & Food Village odottaa! Ruokapisteiden lisäksi Deluxe VIP-lipuilla tarjolla on herkullinen buffet alku-, pää- ja jälkiruokineen klo 17-20 VIP-alueella.

WINE VILLAGE

Hartwall Viinisi tulee viemään Porvoon Viinijuhlilla viinin ystävät makumatkalle maailman ympäri! Mukana viinimaat Italia, Ranska, Espanja ja Saksa sekä Uusi Maailma, jossa pääsee maistamaan makuja Yhdysvalloista, Chilestä, Argentiinasta, Etelä-Afrikasta, Australiasta ja Uudesta-Seelannista. 

Wine Village tekee tutustumisen viinien maailmaan helpoksi ja rennolla otteella!

Tarjolla myöskin drinkkejä, olutta, lonkeroita, siideriä ja väkeviä – myös alkoholittomana!

FOOD VILLAGE

Maistuipa sinulle sitten kotimainen kesäperuna, perinteiset festariherkut tai maut ympäri maailman, Porvoon Viinijuhlien laaja ja tasokas Food Village pitää huolen, että syötävää löytyy!

Herkulliset maut Tapahtumapuistoon tuovat: Risottoria Zafferano, Bumtsi Buni, Pottukoppi, Casa Moro, K.Achi, Levant, Kattava Catering, Patisserie Teemu Aura Pullabiili ja Miki’s Waffle.

Erityisruokavaliot on huomioitu ja jokaiselle tulee varmasti löytymään sopivaa syötävää! 

TERVETULOA MUKAAN!

Lue myös nämä