Porvoon Viinijuhlat avaa uuden tapahtumapuiston – pääesiintyjinä mm. Veronica Maggio, BEHM, Euroviisuedistaja Käärijä sekä ALMA

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Porvoon Viinijuhlat tuo kotimaiset ja ulkomaiset tähtiartistit Porvoon uuteen tapahtumapuistoon 14.-15.7.2023. Kaksikielisen premium-tason festivaalin pääesiintyjänä nähdään maailmankuulu ruotsalais-italialainen Veronica Maggio. Lavalla nähdään myös ruotsalaisyhtye Basic Element sekä laaja kattaus kotimaan kärkiä; Behm, Alma, Olavi Uusivirta, Käärijä, The 69 Eyes, Tommi Läntinen sekä Pete Parkkonen. Lisää esiintyjäjulkistuksia on luvassa myöhemmin keväällä.

Uutta tapahtumaa tähdittävät Suomen ja Ruotsin kärkinimet

Tapahtuman päätähtenä nähdään ruotsalais-italialainen pop-artisti Veronica Maggio, jonka kappaleet ovat keränneet jo yli miljoona striimiä Spotifyssa. Maggion tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat mm. Jag kommer, Välkommen in, Satan i Gatan sekä Tillfälligheter.

Festivaaliin saapuu myös legendaarinen ruotsalaisyhtye Basic Element. Ohjelma täydentyy kotimaan kuunnelluimmilla artisteilla, kun lavalle astuu mm. moninkertainen Emma-voittaja Behm, maailmantähti Alma, energinen live-esiintyjä Olavi Uusivirta sekä Cha Cha Cha -hitillään Suomea Euroviisuissa edustava Käärijä. Viinijuhlilla nähdään myös Vain Elämää -ohjelmasta tuttuja kasvoja; Jyrki 69:n luotsaama yhtye The 69 Eyes, vuosikymmenien uran luonut Tommi Läntinen sekä samettiääninen Pete Parkkonen.

Kaksikielinen festivaali on enemmän kuin musiikkitapahtuma

Kaksipäiväinen ja vahvasti kaksikielinen premium-tason viinijuhla tuo aivan Porvoon ydinkeskustan tuntumaan kovatasoisen esiintyjäkattauksen. Lisäksi uutuustapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen festivaalimiljöön uudessa tapahtumapuistossa, johon rakentuu kokonainen kulinaristien unelmakylä eli Food & Wine Village

Food & Wine Villagessa on mahdollista maistella pieniä annoksia mm. erilaisia viinejä ja oluita. Festivaali on ikärajaltaan kokonaisuudessaan K18, joten koko tapahtuma-alue on yhtenäistä anniskelualuetta.

"Panostamme erityisen paljon laadukkaaseen juoma- ja ruokavalikoimaan, joten festivaalialueelta löytyykin paikallisten ja tunnettujen brändien myyntipisteitä. Tavoitteena on luoda Porvoon näköinen tapahtuma, joka herättää mielenkiintoa muuallakin.”

Hans Välimäen kolmen ruokalajin menu kruunaa kokonaisuuden 

Porvoon Viinijuhlien Deluxe VIP -asiakkaille on tarjolla huippukokin suunnittelema ja toteuttama kolmen ruokalajin menu, kun Kuppilat kuntoon ja Hansin matkassa –ohjelmistakin tuttu Hans Välimäki saapuu paikan päälle toteuttamaan VIP-ruokailun.

Lipunmyynti käynnistyy tänään 17.3. klo 17.00

Porvoon Viinijuhlien lipunmyynti alkaa Lippupisteessä tänään 17.3. klo 17.00. Myyntiin tulevat ensimmäisenä Early bird -liput, jotka ovat erikoishintaisia kahden päivän lippuja. Etuhintaiset liput ovat myynnissä maaliskuun loppuun saakka, tai niin kauan kun rajoitettua erää riittää.

Kahden päivän  lippu 99,90€  

Kahden päivän VIP-lippu 149,90€

Kahden päivän Deluxe VIP -lippu 199,90€

Ohjelma

VERONICA MAGGIO (SE)

BEHM

ALMA 

OLAVI UUSIVIRTA

KÄÄRIJÄ

THE 69 EYES

BASIC ELEMENT (SE)

TOMMI LÄNTINEN

PETE PARKKONEN

+ monia muita!

Lisää artistijulkaisuja luvassa vielä myöhemmin.

Tapahtuman järjestää Nordic Live Productions  

Nordic Live Productions Oy on valtakunnallisesti toimiva vaasalainen tapahtuma-alan ammattilaisorganisaatio. Yhtiö tuottaa vuosittain lukuisia festivaaleja Suomessa, kuten Vaasa Festivalin Vaasassa, Aura Fest -kaupunkifestivaalin Turussa, Espoon Viinijuhlat Espoossa, Kokkolan Viinijuhlat Kokkolassa, Kainuun Musiikkijuhlat Kajaanissa sekä monia muita suuria festivaaleja, klubitapahtumia, konsertteja ja yksityistilaisuuksia – pienistä tapahtumista aina stadionluokan toteutuksiin asti.

Haluamme luoda asiakkaillemme ainutlaatuisia hetkiä elämään. Siksi panostammekin tapahtumatuotantoihimme pienintä yksityiskohtaa myöten. 

Toivotammekin sinut lämpimästi tervettuleeksi uusimpaan tapahtumaamme Porvoon Viinijuhliin 14.-15.7.2023!

Lue myös nämä

Etsimme yhdistyksiä mukaan tapahtuman toteutukseen!

Kaipaako seuranne rahaa kisamatkoja, virkistyspäiviä ja muuta mukavaa varten? Etsimme nyt seuroja mukaan toimintaamme festariviikolle. Työtehtäviä on runsaasti erilaisten tehtävien parissa kuten aluerakennus- ja purku, aluesiivous,