Tänä viikonloppuna Porvoon viinijuhlat, katso tärkeimmät infot!

Tänä viikonloppuna juhlitaan! Perjantaina ja lauantaina 12.-13.7.2024 Tapahtumapuisto täyttyy Porvoon Viinijuhlista. Mukana kova kattaus huippuartisteja ja herkulliset viini sekä ruokatarjoilut. 

Osa lipputyypeistä on loppuunmyyty, mutta vielä ehdit mukaan!

 

Lipunmyynti ja rannekkeidenvaihtopiste aukeaa molempina päivinä tuntia ennen porttien avautumista. Portit avautuvat perjantaina klo 16 ja lauantaina klo 15. 

Aluekartta 

TAPAHTUMAINFO

RANNEKKEIDEN VAIHTO

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeeksi, joilla on tarvittaessa edestakainen kulku festivaalialueelle. Liput voi vaihtaa rannekkeiksi tapahtuman porteilla tai ennakkovaihdossa.

ENNAKKOVAIHTO

Ennakkovaihto järjestetään torstaina 11.7.2024 klo 14-20 kauppakeskus Lundin ensimmäisessä kerroksessa pääovien läheisyydessä. Ennakkovaihdossa on mahdollisuus vaihtaa vain perjantain ja kahden päivän lippuja. Lauantain liput voi vaihtaa vain portilla.

KULKEMINEN

Tapahtuma järjestetään Porvoon Tapahtumapuistossa, osoitteessa Kokonniementie 17, 06100 Porvoo. Suosittelemme saapumista kauempaa kimppakyydein ja julkisilla. Pääporttien läheisyydestä löytyy pyöräparkki. Yhteistyökumppanimme Lähitaksin tavoitat numerosta 0100 7300 ja Haaga-Helian pihalla olevalta taksitolpalta.

NARIKKA

Festivaalin portilla on maksullinen narikkapalvelu (4€), johon voit jättää tavarasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. Käynti narikassa 2€. VIP-asiakkaille lipun hintaan sisältyy veloituksetta narikkapalvelu.

PANTTI

Juomien hintaan lisätään panttimaksu. Palauta tyhjät lasit, pullot ja tölkit mille tahansa anniskelupisteelle, niin saat panttimaksun takaisin rahana. 

TAPAHTUMA-ALUE

Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18 ja yhtenäistä anniskelualuetta, joten juomien kanssa voi kulkea vapaasti alueella. VIP-alue on merkitty ja sinne pääsee näyttämällä VIP-passia ja -ranneketta.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi tiedustella narikasta tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.

WINE VILLAGE

Porvoon Viinijuhlien Wine Tasting Villagessa pääset nauttimaan erilaisia juomia Mojitosta Malbeciin. Laaja valikoima viinejä, oluita sekä trendikkäitä drinkkejä alan ammattilaisilta. Voit maistella makuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.   Porvoon Viinijuhlilla viinin ystävien makunystyröitä tullaan viemään tänä vuonna makumatkoille ympäri maailman: Italiaan, Ranskaan, Espanjaan, Saksaan ja Uuteen Maailmaan, kuten Yhdysvaltoihin, Chileen, Argentiinaan, Etelä-Afrikkaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin.  Wine Village tekee tutustumisen viinien maailmaan helpoksi ja rennolla otteella! 

FOOD VILLAGE 

Risottoria Zafferano: Elegantit risotot kauden parhaista raaka-aineista. 

Bumtsi Buni: Bao bunit eli höyrytetyt täytetyt sämpylät herkullisilla täytteillä ja kastikkeilla.

Pottukoppi: Kotimainen kesäperuna mainioilla höysteillä. 

Casa Moro: Herkulliset maut Marokosta. 

K.Achi: Bowlit, nuudelit ja herkkuja pienempään nälkään. 

Levant: Falafelia, kana shawarnaa ja mezejä. 

Kattava Catering: Perinteiset festariherkut makkaraperunoista nuudeliwokkiin.

Patisserie Teemu Aura Pullabiili: Leivät, pullat, kakut sekä leivokset.

Miki’s Waffle: Belgialaisia vohveleita makeannälkään. 

DELUXE VIP -MENU

Herkullinen kolmen ruokalajin buffetillallinen tarjoillaan Deluxe VIP -lipun ostaneille lipun osoittamana. Ruokailuajat perjantaina ja lauantaina klo 17:00-20:00.

VIELÄ EHDIT MUKAAN!

Musiikki, ruoka ja viini odottavat. Unohtumaton viikonloppu on aivan lähellä ja lippuja on vielä jäljellä nopeimmille. Pian nautitaan!

Lue myös nämä

Viikon päästä juhlitaan Porvoon Viinijuhlia!

Porvoon Viinijuhlia juhlitaan ensi viikolla 12.-13.7.2024 Porvoon Tapahtumapuistossa! VIP-lipuista perjantain sekä kahdenpäivän liput ovat jo loppuunmyyty! RANNEKKEIDEN VAIHTO Liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla on kulku festarialueelle