Porvoon Viinijuhlien yhteistyökumppani Pasqua tarjoaa myyntiin rajatun erän jo loppuunmyytyjä päivälippuja!

Perjantain päivälippuja vapautettu pieni erä nyt myyntiin! Porvoon Viinijuhlien yhteistyökumppani Pasqua haluaa ilahduttaa asiakkaita ja tarjoaa nyt myyntiin rajatun kiintiön jo loppuunmyytyjä päivälippuja! Näitä lippuja on todella vain muutamia, joten toimi heti.

Porvoon Viinijuhlien perjantain liput myytiin jo loppuun ja lauantain lippujakin on jäljellä enää kourallinen. Mikäli jäit harmittelemaan perjantaille lippua nyt on sinun viimeinen mahdollisuus lunastaa paikkasi unelmien festivaaleille! Perjantaina 14.7. Porvoon Viinijuhlilla esiintyvät mm. Tommi Läntinen, Pete Parkkonen, Veronica Maggio (SE) ja tietysti Käärijä. 

Yhteistyökumppanimme Pasqua

Porvoon Viinijuhlien yhteistyökumppanina toimii Pasqua, joka on yksi Italian viinimaailman suurimpia ja kunnioitetuimpia perheyrityksiä. Pasquaa johtaa tällä hetkellä suvun kolmas sukupolvi. Heidän viinitarhansa sijaitsevat pääosin Veneton alueella Pohjois-Italiassa. Venetosta tulevat mm. suomalaisten rakastamat Valpolicellat, Soavet, Ripassot ja Amaronet. Pasqualla kehitetään jatkuvasti tuotantomenetelmiä ja innovoidaan uutta. 

Pasquan viininvalmistuksessa kunnioitetaan ympäristöä ja tuotannon kaikki prosessit ovatkin sertifioituja. Pasqua viinejä pääset maistelmaan Porvoon Viinijuhlilla Time for Wine pisteellä sekä VIP-alueelle. 

 

Oletko jo kuullut oheisohjelmastamme karaoke?

Innostutko festareilla laulamaan innokkaasti artistien mukana? Porvoon Viinijuhlien karaokelavalla pääset tänä vuonna tulkitsemaan oman suosikkikappaleesi. Karaokekappaleita löytyy listalta yli 100 000, tulemme kuulemaan varmasti kaikki karaoken klassikot! 

Karaoke on avoinna heti porttien avauduttua molempina päivinä. Huom! Artistin esiintyessä lavalla karaoketeltta pitää taukoa. 

Tervetuloa laulamaan!

 

Lue myös nämä

Porvoon Viinijuhlien ohjelmisto täydentyy!

Porvoon Viinijuhlat tuo jälleen musiikin, juoman ja ruoan juhlan Kokonniemen Tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Uusina lisäyksinä festivaalin ohjelmistoon ovat musiikin eri alojen monitaituri Elastinen ja rock-yhtyeiden kirkas