Porvoon Viinijuhlien ohjelmisto täydentyy!

Porvoon Viinijuhlat tuo jälleen musiikin, juoman ja ruoan juhlan Kokonniemen Tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Uusina lisäyksinä festivaalin ohjelmistoon ovat musiikin eri alojen monitaituri Elastinen ja rock-yhtyeiden kirkas tähti The 69 Eyes. Kaksikielisen tapahtuman ohjelmistoon on aikaisemmin julkaistu JVG, E-Type, SANNI, Lauri Haav, Eppu Normaali sis. Iiro Rantala, Teflon Brothers, JANNA ja Pihlaja. Lisää artisteja julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Festivaali tavoittelee yhteensä yli 10 000 kävijää oheistapahtumineen.

Kaksipäiväisen festivaalin päiväkohtainen ohjelma on julkaistu

Avajaispäivänä 12.7. Porvoon Viinijuhlien lavalle nousevat 15-vuotista uraansa juhlistava JVG, ruotsalainen eurodance-tähti E-type, musiikin eri aloja taidokkaasti yhdistelevä Elastinen, lukuisista jättihiteistään tunnettu yhtye Teflon Brothers ja viimeisimmällä Vain Elämää -kaudella ihastuttanut JANNA.

Lauantaina 13.7. juhla jatkuu useiden huippuartistien voimin. Mukana nähdään 10-vuotisjuhlavuottaan viettävä SANNI, huippulukuja striimannut suurien tunteiden tulkki Lauri Haav, R&B-musiikin tyylilajeja taidokkaasti yhdistävä Pihlaja sekä maan rock-historian merkittävimpiin yhtyeisiin kuuluvat Eppu Normaali yhdessä Iiro Rantalan kanssa sekä maailmankuulu rock-yhtye The 69 Eyes.

Ohjelmisto täydentyy vielä myöhemmin artistien, oheisohjelman, Food & Wine Villagen sekä muiden ohjelmanumeroiden osalta. 

 

Porvoon Viinijuhlien lipunmyynti on hurjassa vauhdissa – ennakoidaan loppuunmyydyksi 

Toista kertaa järjestettävä festivaali on odotettu lisä Porvoon tapahtumakesään. Vuonna 2023 ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma oli perjantain osalta ennakkoon loppuunmyyty ja viikonloppu houkutteli mukaansa jopa 8000 kävijää. 

Viime vuoden menestysvuoteen verrattuna lipunmyynti on tällä hetkellä jopa 50% edellä verrattaessa ajankohtaan. Festivaalia ennakoidaan loppuunmyydyksi molempien päivien osalta erinomaisten järjestelyjen sekä tämän vuoden kiinnostavan ohjelmiston ansiosta.

Liput myy Lippu.fi ja Netticket.fi

Porvoon Viinijuhlien kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Lippu.fi-palvelun lisäksi myös Netticket.fi-palvelussa. Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18 ja koko festivaalialue on yhtenäistä anniskelualuetta.

Lippujen edullisemmat keväthinnat ovat voimassa huhtikuun loppuun asti tai kunnes rajattu kiintiö on loppuunmyyty. Kaikkien lipputyyppien hinnat nousevat viimeistään 1.5.2024.

YHDEN PÄIVÄN LIPUT

 

YKSI PÄIVÄ NORMAALI PE TAI LA

Keväthinta 74,90€ rajoitettu erä 

Kesähinta 84,90€ hinta voimassa kun rajoitettu erä edullisempia loppuunmyyty, tai 1.5.2024 alkaen

 

YKSI PÄIVÄ VIP PE TAI LA

Keväthinta 109,90 € rajoitettu erä

Kesähinta 119,90€ hinta voimassa kun rajoitettu erä edullisempia loppuunmyyty, tai 1.5.2024 alkaen

 

YKSI PÄIVÄ DELUXE VIP PE TAI LA

Keväthinta 149,90€ rajoitettu erä

Kesähinta 169,90€ hinta voimassa kun rajoitettu erä edullisempia loppuunmyyty, tai 1.5.2024 alkaen

KAHDEN PÄIVÄN LIPU

 

KAKSI PÄIVÄÄ NORMAALI

Keväthinta 104,90 € rajoitettu erä

Kesähinta 129,90 € hinta voimassa kun rajoitettu erä edullisempia loppuunmyyty, tai 1.5.2024 alkaen

 

KAKSI PÄIVÄÄ VIP

Keväthinta 179,90 € rajoitettu erä

Kesähinta 199,90 € hinta voimassa kun rajoitettu erä edullisempia loppuunmyyty, tai 1.5.2024 alkaen

 

KAKSI PÄIVÄÄ DELUXE VIP

Keväthinta 229,90€ rajoitettu erä

Kesähinta 249,90€ hinta voimassa kun rajoitettu erä edullisempia loppuunmyyty, tai 1.5.2024 alkaen

Lue myös nämä

JVG Porvoon Viinijuhliin ensi kesänä

Porvoon Viinijuhlat tuo jo toistamiseen musiikin, ruoan ja juoman juhlan Porvoon tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Kaksipäiväisen festivaalin artistikattaukseen on kiinnitetty loppuunmyydyllä olympiastadionilla viime kesänä esiintynyt ja lukuisista

Porvoon Viinijuhlien ensimmäiset artistit julki!

Porvoon Viinijuhlat tuo jo toista kertaa musiikin, ruoan ja juoman juhlan Porvoon Tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Kaksikielinen festivaali julkaisee nyt neljä ensimmäistä artistia. Yhtenä ensi kesän pääesiintyjistä