Porvoon Viinijuhlien aluekartta on julkaistu!

Mistä tulen Viinijuhlille sisään? Missä liput vaihdetaan rannekkeisiin? Mihin suuntaan lähden, kun suuta kuivaa tai nälkä yllättää? Odotettu tapahtuma-aluekartta on täällä!

Porvoon Viinijuhlien aluekartta

Porvoon Viinijuhlille saavut helposti kävellen Kokonniementietä pitkin, samalla voit nauttia Porvoon kauniista maisemista. Lähitaksin taksitolppa löytyy päiväkodinpihasta, jossa sijaitsee myös tapahtuman pyöräparkki. Lähitaksin taksitolppa palvelee koko tapahtuman ajan. 

Suosittelemme saapumaan muulla kuin omalla autolla, jotta liikenne tapahtuma-alueen lähellä ei ruuhkautuisi. 

Tapahtuma-alueen sisäänkäynniltä löydät narikan sekä rannekkeenvaihtopisteen. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin, VIP-liput vaihdetaan ranneke-passi yhdistelmään. 

Muistathan saapua ajoissa alueelle, jotta näet suosikkiartistisi!

Perjantain liput on jo loppuunmyyty!

Porvoon Viinijuhlien lippukaupassa käy kuhina, perjantain liput on jo myyty loppuun! Kahden päivän lippuja on jäljellä enää rajallinen määrä, normaaleja kahden päivän lippuja sekä PASQUA DELUXE VIP-lippuja rajallinen määrä, kahden päivän PASQUA VIP-liput on myyty loppuun. 

Nyt kannattaa toimia nopeasti mikäli haluat unelmien festivaaleille!

 

Lue myös nämä

Porvoon Viinijuhlien ohjelmisto täydentyy!

Porvoon Viinijuhlat tuo jälleen musiikin, juoman ja ruoan juhlan Kokonniemen Tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Uusina lisäyksinä festivaalin ohjelmistoon ovat musiikin eri alojen monitaituri Elastinen ja rock-yhtyeiden kirkas