Porvoon Viinijuhlien aikataulut julkaistu – perjantai-illan kruunaa JVG ja lauantain SANNI

Musiikin, juoman ja ruoan festivaali Porvoon Viinijuhlat vietetään jälleen Porvoon Tapahtumapuistossa 12.-13.7.2024. Toista kertaa järjestettävän festivaalin esiintyjinä nähdään kova kattaus kotimaan kärkiartisteja: JVG, Eppu Normaali, Elastinen, SANNI, Lauri Haav, Teflon Brothers, The 69 Eyes, Pihlaja ja JANNA. Kaksikieliseen festivaaliin saapuu myös mainetta niittänyt ruotsalainen eurodanceartisti E-Type. Lisäksi yleisöä viihdyttävät tapahtuman juontaja Hovimuusikko Ilkka sekä väliajoilla DJ Oliver Paris. Kaksipäiväisen festivaalin koko ohjelmisto ja aikataulu on nyt julkaistu. 

Lavalla nähdään yhteensä 10 artistia ja yhtyettä – tapahtuman aikataulu on nyt julkaistu!

 

Porvoon Viinijuhlien isäntänä ja juontajana nähdään molempina päivinä Hovimuusikko Ilkka.

Porvoon Viinijuhlat tavoittelee tänä vuonna yli 10 000 kävijää

 

Viime vuonna huippujärjestelyillä hurmannut festivaali houkuttelee Viinijuhlille asiakkaita sekä Porvoon lähiseudulta että kauempaakin. Lipunmyynti on räjähtänyt nousuun kesän myötä ja Porvoon viinijuhlat on ottanut hienosti paikkansa kotimaisella festivaalikentällä heti ensimmäisestä järjestämisvuodestaan lähtien. Tulevan kesän 2024 lipunmyynti on tällä hetkellä jopa edellä viime vuotta, jolloin festivaalin perjantaipäivä myytiin ennakkoon loppuun. Odotammekin Kokonniemen tapahtumapuiston täyttyvän myös tänä vuonna ääriään myöten täyteen.

 

Tapahtuman kaikki lipputyypit ovat myynnissä NetTicket.fi- ja Lippu.fi-palvelussa.

 

Mediapankki

Lipunmyynti

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

 

Tommi Mäki, toimitusjohtaja, promoottori
Porvoon Viinijuhlat / Nordic Live Productions Oy
tommi@nordiclive.fi
puh. +358 50 4344888

 

Ari Myllyniemi, ohjelmapäällikkö

Porvoon Viinijuhlat / Nordic Live Productions Oy

ari@nordiclive.fi
Puh. 040 753 1324

Lue myös nämä

Porvoon Viinijuhlien ohjelmisto täydentyy!

Porvoon Viinijuhlat tuo jälleen musiikin, juoman ja ruoan juhlan Kokonniemen Tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Uusina lisäyksinä festivaalin ohjelmistoon ovat musiikin eri alojen monitaituri Elastinen ja rock-yhtyeiden kirkas