Porvoon Viinijuhlat keräsi 9000 kävijää – tapahtumalle jatkoa ensi kesänä!

Porvoon Viinijuhlat järjestettiin ensimmäistä kertaa tänä viikonloppuna 14.-15.7.2023 Porvoon uudessa tapahtumapuistossa. Kaksikielinen uutuusfestivaali keräsi alueelle viikonlopun aikana tuhansia juhlijoita, ja avajaispäivä olikin portilta loppuunmyyty. Festivaalissa vieraili viikonlopun aikana yhteensä 9000 kävijää. Porvoon Viinijuhlille on luvassa jatkoa ensi kesänä 12.-13.7.2024, jolloin festivaali palaa tapahtumapuistoon entistä suurempana. Lipunmyynti ensi vuoden tapahtumaan käynnistyy maanantaina 17.7. klo 10.

Perjantain päätähtinä Käärijä ja Veronica Maggio, lauantain kruunasi Alma

Porvoon Viinijuhlien pääesiintyjänä nähtiin maailmankuulu ruotsalaisartisti Veronica Maggio. Ruotsalaisnimistä mukana olivat myös metallijätti Mustasch ja eurodance-yhtye Basic Element. Lisäksi lavan valtasi laaja kattaus kotimaan kärkinimiä; Käärijä, Alma, Olavi Uusivirta, Anssi Kela, Tommi Läntinen, Pete Parkkonen sekä Aliisa Syrjä. Tapahtuman juonsi monilahjakkuus Mikko Leppilampi, joka myös esiintyi tapahtumassa yhdessä Band-kokoonpanonsa kanssa.

"Kiitos kaikille kävijöille, porvoolaisille ja yhteistyökumppaneille. Ensimmäiset Porvoon Viinijuhlat otettiin parhaimmalla mahdollisella tavalla vastaan. Odotamme innolla ensi vuotta, jolloin tapahtuma tekee paluun entistä suurempana”

Kiitos yhteistyökumppaneille!

Ensimmäisiä Porvoon Viinijuhlia mukana oli rakentamassa rautainen tiimi. Iso kiitos koko tapahtuman tuotanto, talkoolaiset sekä muut tapahtumassa työskennelleet! 

Lämpimän kiitoksen ansaitsevat myös meidän upeat yhteistyökumppanit, jotka ovat olleet mukana tukemassa tapahtumaa – yhteistyössä on voimaa. 

 

Porvoon Viinijuhlat järjestetään seuraavan kerran heinäkuussa 2024

Porvoon Viinijuhlia kehitetään asiakaspalautteiden pohjalta entistä paremmaksi, ja tapahtuma järjestetään jälleen ensi vuoden heinäkuun puolivälin tienoilla 12.-13.7.2024. Ensi kesänä Viinijuhlat tekevät paluun Porvooseen suurempana kuin koskaan, ja tavoitteena on 16 000 kävijää.

Koko ohjelmisto julkaistaan myöhemmin, mutta tapahtuman kahden päivän Blind bird -liput tulevat myyntiin maanantaina 17.7. klo 10 Lippu.fi-palveluun. Lippuja on myynnissä rajoitettu erä, joten niitä riittää vain nopeimmille.

Liput:

Blind Bird kaksi päivää 99,90€

Blind Bird VIP kaksi päivää 149,90€

Blind Bird Deluxe VIP kaksi päivää 199,90€

Lue myös nämä

Porvoon Viinijuhlien ohjelmisto täydentyy!

Porvoon Viinijuhlat tuo jälleen musiikin, juoman ja ruoan juhlan Kokonniemen Tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Uusina lisäyksinä festivaalin ohjelmistoon ovat musiikin eri alojen monitaituri Elastinen ja rock-yhtyeiden kirkas

JVG Porvoon Viinijuhliin ensi kesänä

Porvoon Viinijuhlat tuo jo toistamiseen musiikin, ruoan ja juoman juhlan Porvoon tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Kaksipäiväisen festivaalin artistikattaukseen on kiinnitetty loppuunmyydyllä olympiastadionilla viime kesänä esiintynyt ja lukuisista

Porvoon Viinijuhlien ensimmäiset artistit julki!

Porvoon Viinijuhlat tuo jo toista kertaa musiikin, ruoan ja juoman juhlan Porvoon Tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Kaksikielinen festivaali julkaisee nyt neljä ensimmäistä artistia. Yhtenä ensi kesän pääesiintyjistä