Perjantain liput loppuunmyyty!

Porvoon Viinijuhlien perjantain liput myytiin loppuun porttien avauduttua, viinijuhlat ovatkin saaneet festivaaliystävät liikkeelle! Porvoon Viinijuhlat järjestetään ensimmäistä kertaa ja samalla avataan käyttöön Porvoon uusi Tapahtumapuisto.

Unelmien festivaali Porvoon Viinijuhlat ovat saaneet festivaaliystävät liikkeelle Porvoossa! Perjantaina porttien avauduttua viimeisetkin perjantain liput myytiin loppuun noin tunnissa. Ensimmäiset Porvoon Viinijuhlat aloitti MIKKO LEPPILAMPI BAND  ja seuraavaksi ohjelmassa on vuorossa odotettu artisti KÄÄRIJÄ. Perjantaipäivän päättää BASIC ELEMENT (SE).

Vielä on mahdollisuus päästä nauttimaan molemmista festivaalipäivistä, sillä kahden päivän lippuja on kourallinen jäljellä. Lippuja voi ostaa Lippu.fi osoitteesta tai tapahtuman portilta. 

TAPAHTUMAINFOJA

✨ RANNEKKEET
Kaikki liput vaihdetaan rannekkeeksi, joilla on tarvittaessa edestakainen kulku festivaalialueelle.

✨ AIKATAULU
Tapahtuma-alueen portit alueelle aukeavat perjantaina klo 15.00 ja lauantaina klo 13.00. Viimeinen esiintyjä lopettaa kumpanakin päivänä noin klo 01.00. Lipunmyynti, narikka ja rannekkeiden vaihtopisteet ovat avoinna koko tapahtuman ajan.
Katso artistien esiintymisajat täältä.

✨ VIP-INFO
VIP ja VIP DELUXE -liput sisältää sisäänpääsyn VIP-alueelle sekä VIP-alueen laadukkaat palvelut. VIP DELUXE sisältää myös huippukokki Hans Välimäen suunnitteleman VIP-ruokailun VIP-alueella.

DELUXE VIP -menu tarjoillaan VIP-alueella perjantaina klo 15-20 ja lauantaina klo 14-19.

✨ SAAPUMINEN
Tapahtuma järjestetään Porvoon uudessa Tapahtumapuistossa, osoitteessa Kokonniementie 17, 06100 Porvoo.

✨ NARIKKA
Festivaalin portilla on maksullinen narikkapalvelu 4€, johon voit jättää tavarasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. Käynti narikassa 2€. VIP-asiakkaille lipun hintaan sisältyy veloituksetta narikkapalvelu.

✨ LÖYTÖTAVARAT
Löytötavaroita voi tiedustella narikasta tapahtuman aikana. Arvotavarat toimitetaan poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.


NÄHDÄÄN PORVOON VIINIJUHLILLA!


Lue myös nämä

Porvoon Viinijuhlien ohjelmisto täydentyy!

Porvoon Viinijuhlat tuo jälleen musiikin, juoman ja ruoan juhlan Kokonniemen Tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Uusina lisäyksinä festivaalin ohjelmistoon ovat musiikin eri alojen monitaituri Elastinen ja rock-yhtyeiden kirkas