Lippujen vaihto rannekkeisiin ennakkoon!

Haluatko olla ensimmäisten joukossa unelmien festivaaleilla Porvoon Viinijuhlilla? Etkö jaksa jonottaa sisäänkäynnillä? Sujuvoittaaksemme sisäänkäynnin palvelupisteitä järjestämme lippujen ennakkovaihdon Porvoon Sokoksella to 13.7. klo 14-19. 

Porvoon Viinijuhlat järjestetään tulevana viikonloppuna 14.-15.7.2023 ensimmäistä kertaa ja täysin uudella tapahtumapaikalla. Tutustu tapahtuman karttaan ja muihin tärkeisiin tapahtumakohtaisiin infoihin täältä.

ENNAKKORANNEKKEEN VAIHTO

🔸 Mitä? – Lippujen ennakkovaihto rannekkeiksi! Huom. voit vaihtaa vain kahden päivän lippuja sekä perjantain lippuja ennakkoon.
🔸 Missä? – Porvoon Sokoksella, keskimmäisen sisääntulon läheisyydessä
🔸 Milloin? – Torstaina 13.7. klo 14-19
🔸 Mitä, jos en pääse ennakkovaihtoon? – Viimeistään tapahtuman porteilla onnistuu rannekkeenvaihto.

🔸 Voit myös vaihtaa kaverinkin rannekkeen ennakkoon. Huom! Kun lippu on luettu ja ranneke vastaanotettu vastuu rannekkeesta siirtyy lipun lunastajalle. Kadonneita tai rikkoutuneita rannekkeita ei vaihdeta uusiin. Huom! Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle henkilölle. 

OHEISOHJELMAA PORVOON VIINIJUHLILLA

Porvoon Viinijuhlilla nähdään upeiden artistien lisäksi ripaus taikuutta sekä sirkustemppuja. Viinijuhlien oheisohjelmasta vastaavat Risto Leppänen sekä Sirkus Bravuuri upeilla esityksillä. Muista seurata myös ympäristöä, vaikka suurin osa artisteista esiintyykin lavalla!

 

Risto Leppänen on useasti palkittu Magikoomikko – taikuri ja koomikko samassa hulvattomassa persoonassa. Ympäri maailmaa esiintyneen Magikoomikon näkyvimpiin tempauksiin kuuluu mm. suurta huomiota herättänyt Brasilian Sokeritoppavuoren kadottaminen yleisön edessä Rio De Janeirossa. Risto on mm. lähitaikuuden Suomen mestari ja Porvoon Viinijuhlilla hän tuokin taikuuden aivan silmiesi eteen jalkautumalla juhlayleisön joukkoon.

Talentista 2021 tuttu upea voittajaryhmä Sirkus Bravuuri saapuu Porvoon Viinijuhlille! 

Tämän tasokkaan sirkusartistiryhmän ohjelmaan kuuluu näyttäviä sirkusohjelmia, kuten kaikille suunnattuja, nauruhermoja kutkuttavia numeroita ja aistikkaaseen aikuiseen makuun sopivia esityksiä. Lisäksi ryhmä tekee upeita LED-valoshowesityksiä.

Lue myös nämä

Porvoon Viinijuhlien ohjelmisto täydentyy!

Porvoon Viinijuhlat tuo jälleen musiikin, juoman ja ruoan juhlan Kokonniemen Tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Uusina lisäyksinä festivaalin ohjelmistoon ovat musiikin eri alojen monitaituri Elastinen ja rock-yhtyeiden kirkas

JVG Porvoon Viinijuhliin ensi kesänä

Porvoon Viinijuhlat tuo jo toistamiseen musiikin, ruoan ja juoman juhlan Porvoon tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Kaksipäiväisen festivaalin artistikattaukseen on kiinnitetty loppuunmyydyllä olympiastadionilla viime kesänä esiintynyt ja lukuisista