Kesän raikkain lippuetu on täällä! -25% lipuista 2.6.asti!

Kesän raikkain lippuetu on täällä! Se on kesä nyt ja kesään kuuluu tietenkin festarit. Kesän kunniaksi -25% lipuista 2.6. asti! 

 

Unelmien festivaali lähenee ja ei aikaakaan, kun Tapahtumapuistossa päästään nauttimaan musiikista, viinistä ja ikimuistoisesta tunnelmasta! 

Lavalla tullaan näkemään muun muassa JVG, E-Type, Elastinen, SANNI ja The 69 Eyes.

Porvoon Viinijuhlien kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Lippu.fi-palvelun lisäksi myös Netticket.fi-palvelussa. 

Seura tai yhdistys? -Tervetuloa mukaan!

Tapahtumatyöntekijöille töitä on tarjolla ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana, kuin tapahtuman jälkeenkin. Työtehtäviä on runsaasti erilaisten tehtävien parissa kuten esimerkiksi aluerakennus- ja purku, siivous, narikka, lipunvaihto sekä anniskelun avustavat tehtävät. 

Mikäli työskentely jossakin tapahtumassamme herätti mielenkiintonne, olettehan meihin yhteydessä talkoolaiset@nordiclive.fi. Otsikoi viestisi ”Tapahtumatyöntekijäksi 2024 ja tapahtuman nimi”, josta seuranne/yhdistyksenne on kiinnostunut. Kerrothan viestissä mikä tai mitkä tehtävät kiinnostavat teitä, sekä milloin olisitte käytettävissä ja kuinka monta henkilöä teiltä olisi mahdollisesti tulossa.

 

Lue myös nämä

Viikon päästä juhlitaan Porvoon Viinijuhlia!

Porvoon Viinijuhlia juhlitaan ensi viikolla 12.-13.7.2024 Porvoon Tapahtumapuistossa! VIP-lipuista perjantain sekä kahdenpäivän liput ovat jo loppuunmyyty! RANNEKKEIDEN VAIHTO Liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla on kulku festarialueelle