JVG Porvoon Viinijuhliin ensi kesänä

Porvoon Viinijuhlat tuo jo toistamiseen musiikin, ruoan ja juoman juhlan Porvoon tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Kaksipäiväisen festivaalin artistikattaukseen on kiinnitetty loppuunmyydyllä olympiastadionilla viime kesänä esiintynyt ja lukuisista hiteistään tunnettu rapduo JVG.

Yli vuosikymmenen ajan soittolistoja dominoinut sekä striimaus- ja radioennätyksiä rikkonut JVG vahvistaa Porvoon Viinijuhlien artistikattausta. Yhtye on vuosien varrella palkittu useilla Emma-palkinnoilla ja menestyksekkäät julkaisut ovat seuranneet toisiaan. Duo on tunnettu lukuisista megahiteistään, joihin kuuluvat mm. ”Ikuinen vappu”, ”Tarkenee” ja ”Amatimies”.

Jaren ja VilleGallen vuonna 2009 perustama yhtye on mm. myynyt uransa aikana yli 300 000 albumia, esiintynyt kerta toisensa jälkeen loppuunmyydyillä areenoilla sekä rikkonut lukuisia Spotify-ennätyksiä. Helmikuussa 2019 julkaistu single ”Ikuinen vappu” on yksi kaikkien aikojen kuunnelluimmista suomenkielisistä kappaleista. Vuonna 2022 ilmestynyt albumi “Mun tapa pelata” ylitti platinarajan jo ennen julkaisuaan yli 24 miljoonalla striimillä.

Porvoon Viinijuhlien ohjelmistoon on jo aiemmin julkaistu neljä tähtiartistia. Yhtenä pääesiintyjistä nähdään mm. ruotsalainen E-Type. Lisäksi tapahtumassa esiintyvät mm. SANNI, Eppu Normaali sis. Iiro Rantala sekä Teflon Brothers. Lisää artisteja julkaistaan myöhemmin.

Kahden päivän liput nyt myynnissä

Porvoon Viinijuhlien kahden päivän liput ovat nyt myynnissä Lippu.fi-palvelussa. Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18 ja koko festivaalialue on yhtenäistä anniskelualuetta.

Liput 

Kaksi päivää: 104,90€

Kaksi päivää VIP: 179,90€

Kaksi päivää Deluxe VIP: 229,90€

Lue myös nämä

Porvoon Viinijuhlien ohjelmisto täydentyy!

Porvoon Viinijuhlat tuo jälleen musiikin, juoman ja ruoan juhlan Kokonniemen Tapahtumapuistoon 12.-13.7.2024. Uusina lisäyksinä festivaalin ohjelmistoon ovat musiikin eri alojen monitaituri Elastinen ja rock-yhtyeiden kirkas